Asociatia Turistica Sinaia

Cazare si Divertisment Montan in Sinaia

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

Oferta Sejur Sinaia 2012

Publicat de ATS 19 - octombrie - 2011 0 Comentarii

OFERTA  SEJUR SINAIA

             Asociaţia Turistică Sinaia vă oferă posibilitatea de a petrece un sejur în staţiunea Sinaia pe  perioada sezonului de primavara 2012, astfel:

 VARIANTA 1: SEJUR DE 4 ZILE / 3 NOPŢI. PREŢ 255 LEI/PERSOANĂ

Oferta cuprinde : cazare în camere duble sau triple la o pensiune de 3 stele din cadrul Asociaţiei noastre, pensiune completă (3 mese pe zi) la restaurantul La Strada. Prima zi de cazare este duminica.

VARIANTA 2: SEJUR DE 6 ZILE/ 5 NOPŢI. PREŢ 400 LEI/ PERSOANĂ

Oferta cuprinde : cazare în camere duble sau triple la o pensiune de 3 stele din cadrul Asociaţiei noastre, pensiune completă (3 mese pe zi) la restaurantul La Strada şi o cină festivă în ultima seară cu program de dans.

Prima zi de cazare este duminica.


 EXCURSII OPŢIONALE :

 

  1. Sinaia – COTA 1400 – Stâna Regală  – Castelul Peleş – Castelul Pelişor – 30 lei/persoană cu microbuz 8 sau 16 locuri (nu este inclus costul biletului de intrare la muzee)
  2. 2.   Sinaia – Cetatea Râşnov- Castelul Bran – 50 lei/persoană cu microbuz 8 sau 16 locuri (nu este inclus costul biletului de intrare la muzee)

NU ESTE INCLUS TRANSPORTUL CATRE SINAIA SI RETUR. LA CERERE, PUNEM LA DISPOZIŢIE MICROBUZ CONTRA COST .

GRUP MINIM DE 16 PERSOANE. VOR FI CAZATE 2 PERSOANE IN CAMERA DUBLĂ , RESPECTIV 3 PERSOANE ÎN CAMERA TRIPLĂ,  TURIŞTII AVÂND POSIBILITATEA SĂ-ŞI ALEAGĂ PENTRU CAZARE UNA DIN PENSIUNILE ASOCIAŢIEI NOASTRE, PE CARE LE PUTEŢI GĂSI PE SITE-UL www.cazaresinaia.eu.

SUPLIMENT SINGLE – 30 LEI/ PERSOANA / NOAPTE.

 

OFERTA ESTE VALABILĂ ÎN PERIOADA 01.02 – 31.03.2012